Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Förertagsutbildning_header_1903x476.jpg

Gör ditt företag konkurrenskraftigt med rätt kompetens

För att utnyttja företagets resurser fullt ut krävs rätt kunskaper. När verksamheten utvecklas hjälper Montico dig att identifiera kompetensbehoven och erbjuder såväl öppna som företagsanpassade kurser, utbildningar samt rekryteringsutbildningar.

Vår verksamhetet för kompetensutveckling är bred och innefattar allt från kompletta yrkesutbildningar till korta företagsanpassade utbildningar inom bland annat svets, transport, CNC-teknik och ledarskap.

Våra utbildningar ger kompetens som efterfrågas

För att säkerställa att våra utbildningar motsvarar de krav som ställs på arbetsmarknaden, drivs alla utbildningar i nära samarbete med näringslivet.  Väljer du en utbildning hos Montico kan du därför vara säker på att få rätt kompetens

Rekryteringsutbildning

Monticos rekryteringsutbildning är en flexibel och effektiv lösning som hjälper dig som arbetsgivare att säkra dina specifika kompetensbehov och lösa konkreta anställningsbehov. Vi erbjuder skräddarsydda yrkesutbildningar i samarbete med Arbetsförmedlingen inom bland annat svets, verkstad och skärande/CNC.

Auktoriserat utbildningsföretag

Montico är ett auktoriserat utbildningsföretag och är godkända som utbildare av bland annat Svetskommissionen, Skärteknikcentrum, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, Liftutbildningsrådet, och Decision Dynamics. Montico är medlemmar i Almega Utbildningsföretagen och tillämpar Utbildningsföretagens policy och avbokningsregler för av utbildning.
Här hittar du policyy för medlemsföretag.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa din organisation med kompetensutveckling. Ring oss på 0200-76 70 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.