Därför Montico
Logga in

Här finns vi:

Sök
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
om montico_header_1_1903x476.jpg

HR betyder Human Resources... eller helt enkelt Hitta Rätt

Montico hjälper organisationer och individer att hitta rätt. Rätt personal, rätt utbildning, rätt väg framåt i karriären. Att hitta rätt åt dig, för att göra verksamheten lönsammare, effektivare och roligare är vår specialitet. Alltid nära din verklighet och med god inblick i det lokala näringslivet.

Helhetsleverantör inom HR

Oavsett om du behöver en diskussionsparter inför ett viktigt beslut eller kompetensen från en hel HR-avdelning är du välkommen till oss. Vi erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, kompetensutveckling, verksamhetsutveckling och omställning.

Lokal förankring

För oss är den lokala förankringen viktig för den personliga kontakten och förståelsen för det lokala näringslivets förutsättningar. Därför har vi en stor lokal närvaro och arbetar alltid nära dig som kund.

Lång erfarenhet

Med 20 års verksamhet är vi väl etablerade i branschen.

Auktoriserat företag

Vi är ett auktoriserade inom alla våra verksamhetsområden - en garanti för dig som kund. Här kan du läsa mer om vad auktorisationen innebär.


ISO-certifierade

Montico är certifierade enligt ISO 9001:2015, en internationell kvalitetsstandard. Certifieringen innebär att vi arbetar systematiskt med ständiga förbättringar för att säkra kvaliteten på våra tjänster. Läs mer om certifieringen här.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.