Logga in

Här finns vi

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Hitta jobb_header_1903x476.jpg

Bemanning

Behovet av medarbetare kan förändras från den ena dagen till den andra – eller vara ett led i en långsiktig strategi för att utveckla verksamheten. Montico hjälper dig med personalförsörjningen i alla lägen. Av oss kan du hyra personal under kortare och längre perioder inom alla typer av yrken.

Hyra personal inom alla områden

Oavsett vilken kompetens du behöver kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Vi hjälper ditt företag att hyra personal inom alla typer av roller inom organisationen. Såväl tjänstemän som kollektivpersonal.

Flexibel personal med bred kompetens

På Montico är vi stolta över våra konsulter. Vi erbjuder dig välutbildad, engagerad och pålitlig personal som har en bred erfarenhet från olika typer av företag och branscher. För oss är det viktigt att ha en långsiktig relation med våra konsulter. Därför är många av våra konsulter tillsvidareanställda hos oss och har en nära kontakt med våra konsultchefer.

Auktoriserat bemanningsföretag

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Auktorisationen är en garanti för dig som kund att vi som leverantör är seriös och följer lagar och regler. Vi följer bemanningsföretagens allmänna bestämmelser för personaluthyrning.

Vill du veta mer om bemanning?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att hitta rätt personal. Ring oss på 0200-76 70 00 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.