Logga in

Här finns vi:

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Njudung Energi
Projektledare

Inkom

02 jun

Plats

Vetlanda

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Njudung Energi

Projektledare

Kundföretaget
Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag inom Vetlanda och Sävsjö kommuner. Våra verksamheter är omfattande och bland dessa finns elhandel, eldistribution, miljö/återvinning, fjärrvärme, vatten/avlopp och bredband. Tillsammans är vi drygt 100 medarbetare och bolagen omsätter tillsammans cirka 450 miljoner årligen samt genomför investeringar i egen verksamhet för ca 100 Mkr/år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på eller utgår ifrån våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. Vi har även ett antal andra arbetsställen på olika produktionsanläggningar. Vi har höga ambitioner att vara en attraktiv arbetsgivare genom att skapa en trygg och säker arbetsmiljö samt en modern syn på våra anställdas önskemål för att trivas i arbetslivet.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. En extra stimulans med ett arbete inom denna sektor är att få vara delaktig i den långsiktiga samhällsutvecklingen. Det är också en självklarhet för oss som arbetar här att miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag samt att vara en god ambassadör för de kommuner vi arbetar i.

Miljö & Återvinning är en avdelning på Njudung Energi som hanterar och återvinner avfall både från hushåll men också från verksamheter. Avdelningen hanterar också undersökningar och saneringar av förorenade områden. Vetlanda och Sävsjö kommun har uppdraget åt Njudung Energi att hantera hushållsavfallet från innevånarna i de båda kommunerna. Avdelningen driver Flishults avfallsanläggning, Njudungs Avfallshantering och Njudung Biogas.


Arbetsbeskrivning
Projektledare




I rollen som projektledare kommer du aktivt att leda och/eller delta i olika projekt som avdelningen driver. Det kan vara bygg och anläggningsprojekt på Flishult, men också olika projekt som drivs inom de båda dotterbolagen. I tjänsten ingår också att delta/leda olika marksaneringsprojekt eller andra projekt som är knutna till förorenade områden. Projektledaren är direkt ansvarig för de projekt som leds av projektledaren själv och rapporterar till avdelningens chef.

Du erbjuds en spännande roll med många olika specialistområden som är kunskapsintensiva.

Du samordnar många olika kontaktytor och driver de projekt som du är engagerad i och bidrar till att uppsatt mål nås inom utsatt tid. Du säkerställer kontinuerligt att projektmålen nås och att kompletta projektredovisningar dokumenteras, godkänns och avslutas.


Din profil
Du har eftergymnasial teknisk utbildning inom väg- och vatten, kemi, geoteknik eller gedigen erfarenhet inom dessa områden. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som projektledare, byggnadsingenjör, erfarenhet av upphandlingar.

Du har en god datavana, såväl processdataprogram som cad. Du har ett utpräglat praktiskt sinnelag och en god pedagogisk förmåga att förklara tekniska processer.

Du har mycket god förmåga att ta initiativ och trivs att arbeta självständigt med en tydlig drivkraft. Du har lätt för att se helhet och förmåga att hantera många komplexa frågeställningar samtidigt. Du är en god relationsskapare och affärsorienterad i dina bedömningar och i ditt utförande av arbetsuppgifter.


Övriga krav
B-körkort
Erfarenheter av Auto cad och Digpro


Vårt företag
I denna rekrytering samarbetar Njudung Energi med JH Consultancy/ Montico HR Partner AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, 072-142 12 72 (i första hand) alternativt Emma Ingelow 072-142 73 37.

Vi kommer att i denna process arbeta med urvalet löpandet och ber dig därför att registrera din ansökan snarast möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdatum är 4 augusti.


Kontaktperson(er)
Jeanette Hjalmarsson
072-1421272


Emma Ingelow
072-1427337

JobAds/4009 Projektledare