Logga in

Här finns vi:

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Njudung Energi
Driftingenjör

Inkom

02 jun

Plats

Sävsjö

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Njudung Energi

Driftingenjör

Kundföretaget
Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag inom Vetlanda och Sävsjö kommuner. Våra verksamheter är omfattande och bland dessa finns elhandel, eldistribution, miljö/återvinning, fjärrvärme, vatten/avlopp och bredband. Tillsammans är vi drygt 100 medarbetare och bolagen omsätter tillsammans cirka 450 miljoner årligen samt genomför investeringar i egen verksamhet för ca 100 Mkr/år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på eller utgår ifrån våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. Vi har även ett antal andra arbetsställen på olika produktionsanläggningar. Vi har höga ambitioner att vara en attraktiv arbetsgivare genom att skapa en trygg och säker arbetsmiljö samt en modern syn på våra anställdas önskemål för att trivas i arbetslivet.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. En extra stimulans med ett arbete inom denna sektor är att få vara delaktig i den långsiktiga samhällsutvecklingen. Det är också en självklarhet för oss som arbetar här att miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag samt att vara en god ambassadör för de kommuner vi arbetar i.

Sävsjö Biogas AB uppdrag innebär rötning av gödsel, matavfall och slakteriavfall. Produkterna är fordonsgas till gasbolag och biogödsel till jordbrukare.


Arbetsbeskrivning
DriftingenjörI din roll som Driftingenjör ansvarar du för driften av verksamhetens anläggning. Du är direkt underställd driftchefen för Miljö & Återvinning. Ditt dagliga arbete sker i samarbete med anläggningens maskinist.

Du ansvarar för att sköta den dagliga driften och underhållet av anläggningen, i arbetet inkluderas driftdokumentation och ansvara för nödvändiga reparationer.
Du trivs med och driver ett ständigt förbättringsarbete för att utveckla anläggningen med fokus på säkerhet, kvalité och lönsamhet. Du har goda möjligheter att vara delaktig i beslut som tas och påverka verksamheten i önskad riktning.

Du ansvarar för att säkerställa att gas produceras i den mängd och kvalité som kunderna efterfrågar samt att biogödsel finns tillgänglig i den omfattning som leveranserna kräver.

Tjänsten erbjuder en spännande roll med en kombination av teori och praktik och mycket avancerad teknik.


Din profil
Du har relevant ingenjörsutbildning med inriktning på processtyrning/ och eller kemi. Mycket god datavana inriktad på processtyrning och dokumentation. Du har ett genuint intresse för siffror och en förmåga att analysera samband och styra verksamheten utifrån olika processdata.
Du har dokumenterad mångårig erfarenhet av industriell process, kemi eller erfarenheter inom VVS-arbeten. Erfarenhet/bakgrund inom fjärrvärme, VA eller processindustriel är intressant.

Du har såväl praktisk som teknisk kunskap om processystem inom VVS och/eller kemi. Goda IT tekniska kunskaper krävs såväl som tekniskt kunnande och intresse för biologiska processer.

Du har förmåga att driva ditt arbete självständigt, och du är initiativtagande och tar ett stort ansvar för att följa de regelverk som ställs på verksamheten. Du är lugn och stabil i din person och har en tydlig värdegrund, etisk kompass. Du har lätt för att kommunicera och har en god analytisk förmåga.

Önskvärt om du har gasutbildning, utbildning inom heta arbeten och föreståndare brandfarlig vara.


Vårt företag
I denna rekrytering samarbetar Njudung Energi med JH Consultancy/ Montico HR Partner AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, 072-142 12 72 (i första hand) alternativt Emma Ingelow 072-142 73 37.

Vi kommer att i denna process arbeta med urvalet löpandet och ber dig därför att registrera din ansökan snarast möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdatum är 4 augusti.


Kontaktperson(er)
Jeanette Hjalmarsson
072-1421272


Emma Ingelow
072-1427337

JobAds/4007 Driftingenjör