Logga in

Här finns vi:

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Twitter
  • Följ oss på LinkedIn
  • Följ oss på Youtube
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Snapchat: Montico_sverige
Toppbild_ledigt jobb 1903x476.jpg
Njudung Energi
Maskinist

Inkom

02 jun

Plats

Sävsjö

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Njudung Energi

Maskinist

Kundföretaget
Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag inom Vetlanda och Sävsjö kommuner. Våra verksamheter är omfattande och bland dessa finns elhandel, eldistribution, miljö/återvinning, fjärrvärme, vatten/avlopp och bredband. Tillsammans är vi drygt 100 medarbetare och bolagen omsätter tillsammans cirka 450 miljoner årligen samt genomför investeringar i egen verksamhet för ca 100 Mkr/år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på eller utgår ifrån våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. Vi har även ett antal andra arbetsställen på olika produktionsanläggningar. Vi har höga ambitioner att vara en attraktiv arbetsgivare genom att skapa en trygg och säker arbetsmiljö samt en modern syn på våra anställdas önskemål för att trivas i arbetslivet.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. En extra stimulans med ett arbete inom denna sektor är att få vara delaktig i den långsiktiga samhällsutvecklingen. Det är också en självklarhet för oss som arbetar här att miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag samt att vara en god ambassadör för de kommuner vi arbetar i.

Sävsjö Biogas AB Rötar gödsel, matavfall och slakteriavfall. Produkterna är fordonsgastill gasbolag och biogödsel till åkermark.


Arbetsbeskrivning
Maskinist


I rollen som maskinist samarbetar du med anläggningens driftingenjör och tillsammans svarar ni för anläggningens totala drift. I tjänsten ingår att ansvara för att anläggningen ständigt hålls i önskat skick. Du deltar i den dagliga driften och ansvarar för att städning och underhåll följs enligt fastställda rutiner. Viktigt med arbetet är att ständigt minimera lukt utanför anläggningen.

I tjänsten ingår många varierande arbetsuppgifter och anläggningen är teknikintensiv vilket kräver en mycket god förmåga att anpassa sig efter rådande förutsättningar och hitta de mest optimala lösningarna.

Du utför kontinuerligt service och underhåll på maskinutrustning av typen pumpar, värmeväxlare, motorer etc.


Din profil
Du som söker har gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har grundläggande IT-kunskaper och erfarenhet av IT-styrda processer. Du har ett stort mekaniskt intresse och räds inte att ta tag i svåra uppgifter. Arbete i smutsig miljö kan förekomma. Du är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten och sätter stort värde i att hantera ibland komplexa uppgifter, detta i en hårt styrd verksamhet. Du är noggrann, lugn och stabil. Du har lätt för att kommunicera och har lätt för att anpassa dig till ändrade förhållanden.


Övriga krav
B-körkort
Heta arbeten


Vårt företag
I denna rekrytering samarbetar Njudung Energi med JH Consultancy/ Montico HR Partner AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, 072-142 12 72 (i första hand) alternativt Emma Ingelow 072-142 73 37.

Vi kommer att i denna process arbeta med urvalet löpandet och ber dig därför att registrera din ansökan snarast möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdatum är 4 augusti.


Kontaktperson(er)
Jeanette Hjalmarsson
072-1421272


Emma Ingelow
072-1427337

JobAds/4005 Maskinist