Logga in

Här finns vi:

En möjlighet att se olika verksamheter och möta nya människor

När Ibrahim kom till Sverige 2014 hade han en utbildning som mekanisk ingenjör i bagaget. Han ville komma igång och jobba så snart som möjligt och började söka praktikplats på egen hand. Det hårda arbetet gav resultat och Ibrahim fick snart börja praktisera på Borox International. Där uppmärksammandes hans talang och han kom via en kollega i kontakt med Montico.

Efter första mötet med Montico fick Ibrahim ett konsultuppdrag, han jobbade då på Malmqvist produktion i sju månader. Efter det blev han anställd som konsult på Montico och befinner sig nu på ett uppdrag hos sin gamla praktikplats Borox International.

- Jag trivs bra här och jag får jobba med det jag är utbildad till, berättar Ibrahim. Montico har verkligen varit speciella för mig. De kommer fortfarande ut och hälsar på mig varje vecka och frågar hur det går. Man känner sig viktig när man jobbar som konsult här.

 


Ibrahim tror att just jobbet som konsult är en bra ingång för många nyanlända. 

- Det har varit jättebra för mig att se olika verksamheter och möta många nya människor. Jag har lärt mig mycket om Sverige genom det, säger han.