Logga in

Här finns vi:

Omställning_header_1903x476.jpg

Omställning - ett verktyg att hjälpa den som blir uppsagd

Oro, besvikelse och stress. Att bli varslad och uppsagd från sitt arbete väcker starka känslor hos de flesta. Det spelar ingen roll om orsaken är att företaget utvecklas i en riktning där det inte finns plats för din kompetens eller på arbetsbrist. Det är tufft.

Om du jobbar på ett företag som har ett omställningsavtal med oss kan du känna dig lite tryggare. Du får snabb tillgång till professionellt stöd och en tydlig plan för hur du ska hitta ett nytt jobb. Det som kändes så tungt kan ofta bli början till något nytt, spännande och utvecklande.

Arbetsmarknadens parter har slutit avtal om omställningsförsäkringar och dessa är knutna till att det finns kollektivavtal mellan företag och fack. Har du blivit uppsagd, hör med din arbetsgivare eller facket om du har rätt till stöd i samband med uppsägningen.

Karriärrådgivning

Vårt uppdrag innebär att vi aktivt stödjer och motiverar den som är uppsagd med coachning och rådgivning. Genom olika aktiviteter skapar vi förutsättningar till nytt arbete eller utbildning. Vi har god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och kunskap om det svenska utbildningssystemet.

Vi har jobbat med omställning i många år och har uppnått mycket goda resultat. Vi har samarbetsavtal med Trygghetsfonden, TSL.
Här kan du läsa mer om Trygghetsfondens försäkring.

Vill du veta mer om omställning?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa din organisation med omställningsarbete. Ring oss på 0200-76 70 00 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Förfrågan är inte bindande.